Hoe beoordeel je dit gerecht? Stem! Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid sterren. Je hebt al gestemd! Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een gerecht. Bedankt voor het stemmen! Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een gerecht. Ingrediënten Bereidingswijze Ingrediënten 2 el Euroma Traybake groente 4 eieren 1 rode paprika 1 ui 2 knoflooktenen 4 tomaten peterselie Print gerecht Bereidingswijze Snijd de knoflook en uien fijn, en de tomaat en paprika in stukjes. Fruit de ui en knoflook kort in een hapjespan. Voeg de tomaten en paprika toe en laat 15 min. stoven op laag vuur met de deksel op de pan. Maak vervolgens met een spatel holtes in het mengsel en breek boven elke holte een ei. Besprenkel de shakshuka met de Traybake groente kruiden. Doe de deksel weer op de pan en laat de shakshuka op een laag vuur verder garen, totdat het eiwit bijna gestold is. Besprenkel de shakshuka met peterselie. Serveer eventueel met feta en stokbrood. Waardeer gerecht (3) Variaties Traybake groente met braadworst en couscous 10 min. bereiden Hollandse bloemkool-traybake met paprika, kip & krieltjes 10 min. bereiden