Ingrediënten
- 1 el Euroma Pasta bolognese kruiden
- 75 g ijsbergsla
- 8 cherry tomaten
- ½ avocado
- 50 g spekjes
- 6 kleine bolletjes mozzarella
- 1 el mayonaise
- ½ tl dijon mosterd
- 100 g fusili
- 1 el olijfolie
25 min. bereiden 4 personen
1. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet vervolgens af en bestrooi met de Pasta bolognese kruiden en olijfolie.
2. Halveer de cherrytomaatjes en bolletjes mozzarella en snijd de avocado in plakjes.
4. Meng de mayonaise met de mosterd tot een mooie dressing.
5. Bak de spekjes.
6. Verdeel de ijsbergsla en roer de dressing er doorheen. Serveer met de tomaatjes, mozzarella, avocado, pasta en gebakken spekjes.
Recept ontwikkeld in samenwerking met Brenda Kookt.
- Gebruik in plaats van mayonaise eens yoghurt voor de dressing, heerlijk fris!