Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Pasta bolognese kruiden met de Pasta kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 1 el Euroma Pasta bolognese kruiden
  • 75 g ijsbergsla
  • 8 cherry tomaten
  • ½ avocado
  • 50 g spekjes
  • 6 kleine bolletjes mozzarella
  • 1 el mayonaise
  • ½ tl dijon mosterd
  • 100 g fusili
  • 1 el olijfolie

Bereidingswijze

1. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet vervolgens af en bestrooi met de Pasta bolognese kruiden en olijfolie.
2. Halveer de cherrytomaatjes en bolletjes mozzarella en snijd de avocado in plakjes.
3. Meng de mayonaise met de mosterd tot een mooie dressing.
4. Bak de spekjes.
5. Verdeel de ijsbergsla en roer de dressing er doorheen. Serveer met de tomaatjes, mozzarella, avocado, pasta en gebakken spekjes.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Brenda Kookt.

Waardeer gerecht (0)