Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Chinese 5 spice kruiden met de Gember blend in de bereidingswijze.

  • 1 el Euroma Chinese 5 Spice
  • 320 g noedels
  • 6 wortelen
  • 2 limoenen
  • 400 g rode kool
  • 1 paksoi
  • 4 el olijfolie
  • 400 g tofu
  • enkele takjes basilicum

Bereidingswijze

  1. Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de wortel in dunne slierten. Voeg het sap van 1 limoen toe. Snijd vervolgens de kool in dunne reepjes en de paksoi in grove stukken.
  2. Verhit een koekenpan met 1 el olijfolie en bak de paksoi en rode kool ca. 5 minuten, bewaar apart.
  3. Maak een marinade door Chinese 5 Spice te mengen met 2 el olijfolie. Snijd de tofu in blokjes van 1 a 2 cm dik. Verhit een pan met de overige olijfolie, haal de tofu door de marinade en bak aan beide kanten in ca. 5 min. warm.
  4. Meng de noedels met de rode kool en paksoi. Verdeel de wortel er over en eindig met de plakken tofu. Garneer met de overige limoen, in partjes gesneden en basilicumblaadjes.
Waardeer gerecht (2)