Kip Curry Madras met bloemkool, erwtjes en koriander
25 min. bereiden4 personen
Hoe beoordeel je dit gerecht?
Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
3 el Euroma Curry Madras
800 g krieltjes
400 g kippendijfilet
500 g bloemkool
300 g erwtjes
300 ml kokosmelk
2 limoenen
verse koriander
50 g pinda's
Bereidingswijze
Kook de krieltjes in ca. 15 min. gaar. Snijd de kippendijfilet in stukjes en maak de bloemkool schoon en verdeel in kleine roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in ca. 3 minuten beetgaar.
Bak de kippendijfilet in een koekenpan zonder vet in ca. 5 min. rondom bruin. Voeg bloemkool, erwtjes en Curry Madras toe en bak kort aan. Voeg de kokosmelk en krieltjes toe en breng tegen de kook aan. Laat ca. 5 min. sudderen.
Snijd de limoen in partjes en hak de koriander en pinda’s grof. Breng het gerecht op smaak met limoensap en zout.
Garneer het gerecht voor serveren met de grof gesneden koriander en pinda’s.