Ingrediënten

  • 3 el Euroma Curry Madras
  • 800 g krieltjes
  • 400 g kippendijfilet
  • 500 g bloemkool
  • 300 g erwtjes
  • 300 ml kokosmelk
  • 2 limoenen
  • verse koriander
  • 50 g pinda's

Bereidingswijze

  1. Kook de krieltjes in ca. 15 min. gaar. Snijd de kippendijfilet in stukjes en maak de bloemkool schoon en verdeel in kleine roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in ca. 3 minuten beetgaar.
  2. Bak de kippendijfilet in een koekenpan zonder vet in ca. 5 min. rondom bruin. Voeg bloemkool, erwtjes en Curry Madras toe en bak kort aan. Voeg de kokosmelk en krieltjes toe en breng tegen de kook aan. Laat ca. 5 min. sudderen.
  3. Snijd de limoen in partjes en hak de koriander en pinda’s grof. Breng het gerecht op smaak met limoensap en zout.
  4. Garneer het gerecht voor serveren met de grof gesneden koriander en pinda’s.
Waardeer gerecht (29)