Ingrediënten
- 800 g krieltjes
- 400 g kippendijfilet
- 500 g bloemkool
- 300 g erwtjes
- 3 el Euroma Curry Madras
- 300 ml kokosmelk
- 2 limoenen
- verse koriander
- 50 g pinda's
Bereidingswijze
- Kook de krieltjes in ca. 15 min. gaar. Snijd de kippendijfilet in stukjes en maak de bloemkool schoon en verdeel in kleine roosjes.
- Bak de kippendijfilet in een koekenpan zonder vet in ca. 5 min. rondom bruin. Voeg bloemkool, erwtjes en Curry Madras toe en bak kort aan. Voeg de kokosmelk en krieltjes toe en breng tegen de kook aan. Laat ca. 5 min. sudderen.
- Snijd de limoen in partjes en hak de koriander en pinda’s grof. Breng het gerecht op smaak met limoensap en zout.
- Garneer het gerecht voor serveren met de grof gesneden koriander en pinda’s.