Ingrediënten

  • 2 el Euroma Kip-Kerrie kruiden
  • 800 g sperziebonen
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 400 g kipdijfilet
  • 3 ananas schijven uit blik
  • 400 ml kokosmelk
  • 400 g rijst
  • 2 el bloem
  • 2 el olie
  • Variatie
  • 100 g pompoenblokjes

Bereidingswijze

  1. Kook de sperziebonen gaar en kook ondertussen de rijst volgens de verpakking.
  2. Bak ondertussen de kippendijblokjes rondom bruin in de olie.
  3. Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes.
  4. Voeg de paprika en ui toe en roerbak dit een aantal minuten mee. Snijd ondertussen de ananas in stukken.
  5. Voeg 2 el Kip-Kerrie kruiden en bloem toe en bak even kort mee, voeg dan de kokosmelk erbij. Laat het geheel een tijdje pruttelen, net voor het serveren en de ananas even kort mee verwarmen.
  6. Serveren met gekookte rijst en met de gekookte sperziebonen.

Tip! Kook voor variatie pompoenblokjes mee met de kokosmelk.

Waardeer gerecht (4)