Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
6 el Euroma Garam Masala
1 hele kip
3 el olijfolie
200 ml yoghurt
1 limoen
250 g Griekse yoghurt
1 komkommer
1 bosje koriander
1 el paprikapoeder
4 papadums
2 dl olie
Bereidingswijze
Snijd de kip in tien stukken. Meng vervolgens de Garam Masala met olijfolie en yoghurt. Doe in een afsluitbare zak met de kip. Laat 30 min. marineren.
Rasp ondertussen de komkommer grof, laat 5 cm over om kleine blokjes van te snijden. Meng de rasp met de Griekse yoghurt. Hak de koriander fijn en roer erdoor met het paprikapoeder. Breng op smaak met peper en zout, garneer met de blokjes komkommer.
Verwarm de oven voor op 180°C graden en bak de kip in een ovenschaal 30 min.
Verhit vervolgens een laag olie in een koekenpan en bak hierin de papadums 2-3 seconden per kant. Serveer de kip met raita en papadums. Besprenkel het gerecht met de limoen.