Ingrediënten

  • 2 tl Euroma Garam Masala
  • 600 g kippendijfilets (4 stuks)
  • 1 komkommer
  • 2 bosuitjes
  • handvol verse munt
  • 4 naanbroodjes
  • 4 el yoghurt
  • 1 teen knoflook
  • 1 citroen
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de kippendijfilets met Garam Masala, peper en zout. Verhit een koekenpan met olijfolie en bak de kip op matig vuur gaar in 20 min. Snijd de kip vervolgens in plakjes.
  2. Snijd de komkommer in lange linten (het middelste waterige gedeelte sla je over). Snijd de bosui in ringen en de hak de munt grof.
  3. Snijd de knoflook fijn en roer door de yoghurt.
  4. Bak de naanbroodjes in een broodrooster of in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd elk naan-broodje halverwege open en vul met de komkommerlinten en gebakken kip. Strooi de ringetjes bosui en grof gehakte munt eroverheen. Maak af met een volle eetlepel knoflookyoghurt, en wat citroensap.
Waardeer gerecht (3)