Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

  • 2 tl Euroma Essential Paprika
  • 1 tl Euroma Essential Kerrie
  • 0,5 tl Euroma Essential Komijn
  • 0,5 tl Euroma Essential Tijm
  • 0,5 tl Euroma Essential Koriander
  • 1/4 tl Euroma Essential Kaneel
  • 1/4 tl Euroma Essential Chili
  • 600 g kippendijen
  • 2 el olijfolie
  • 1 komkommer
  • 2 bosuien
  • 2 takjes verse munt
  • 1 teen knoflook
  • 4 el yoghurt
  • 4 naanbroden

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de kippendijfilets met de Curry Masala blend en voeg eventueel zout toe.
  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip op halfhoog vuur tot dit gaar is. Snijd de kip in plakjes.
  3. Snijd de komkommer in lange linten (sla het middelste waterige gedeelte over). Snijd de bosui in ringen en hak de munt grof.
  4. Snijd de knoflook fijn en roer samen met de tijm door de yoghurt.
  5. Bak de naanbroodjes in een broodrooster of in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Snijd elk naanbroodje open en vul met de komkommerlinten en gebakken kip.
  7. Garneer met de bosui en munt en maak af met een volle eetlepel knoflookyoghurt.
Waardeer gerecht (0)