Ingrediënten
Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.
Vervang de Risotto kruiden met de Kipkruiden blend in de bereidingswijze.
-
Kipkruiden blend
Start met het maken van je Kipkruiden blend voor je de bereidingswijze van het gerecht gaat volgen. Maak je eigen blend door hieronder genoemde hoeveelheid met elkaar te mengen in een kommetje en zet apart.
0,5 tl Komijn0,25 tl Chili1 tl Koriander0,5 tl Paprika1 tl Kerrie0,25 tl Tijm
- 2 el Euroma Risotto kruiden
- 200 g winterpeen
- 400 g kastanjechampignons
- 400 g prei
- 50 g boter
- 100 g gerookte spekreepjes
- 2 el bloem
- 250 ml droge witte wijn
- 200 ml slagroom
- 4 kippenpoten
- 1.2 kg kruimige aardappelen
- 150 ml melk