Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang del Baharat kruiden met de Kipkruiden blend in de bereidingswijze.

  • 1 el Euroma Baharat
  • 300 g kippendijfilet
  • 2 tenen knoflook
  • 1 citroen
  • koriander
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de kippendijfilet in blokjes. Meng de blokjes kip met de knoflook en Baharat. Schep goed om, dek af en laat minstens een uur marineren in de koelkast.
  2. Rijg het vlees dicht op elkaar aan spiesen. Besprenkel met wat olijfolie. Grill de spiesen in een koekenpan of grillpan tot goudbruin en gaar, gedurende 15 min.
  3. Leg de spiesjes op een bord en serveer met partjes citroen en grofgehakte koriander.
Waardeer gerecht (0)