Ingrediënten

  • 2 el Euroma Kip-Kerrie kruiden
  • 300 g macaroni
  • 400 g kipgehakt naturel
  • 150 g cheddarkaas (stukje)
  • 1 rode peper
  • 200 g roomkaas
  • 1 bosui
  • ½ komkommer
  • 4 el zoete chilisaus
  • 2 el sojasaus
  • 1 el sesamolie
  • 400 g Thaise wokgroente

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 ∞C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt met de Kip-Kerrie kruiden en zout 8 min. op middelhoog vuur.
  2. Rasp ondertussen de kaas en snijd de rode peper in ringetjes. Giet de pasta af en meng door het gehakt. Neem de pan van het vuur en roer de roomkaas en 2/3 van de cheddar erdoor. Verdeel over de ovenschaal en bestrooi met de rest van de kaas en de peperringen. Bak 20 min. in het midden van de oven.
  3. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringen. Halveer voor de salade de komkommer en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes en meng met de Thaise groente. Meng de chilisaus, sojasaus en sesamolie tot een dressing en meng door de salade.
  4. Neem de mac & cheese uit de oven en bestrooi met bosuiringetjes. Serveer met de salade.
Waardeer gerecht (5)