30 min. bereiden15 min. wachten4 personenvegetarisch
Hoe beoordeel je dit gerecht?
Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Za'atar
1 plak bladerdeeg
1 eierdooier
100 g crème fraîche
50 g mayonaise
50 g yoghurt
1 knoflookteen
¼ komkommer
grof (zee)zout
Bereidingswijze
Smeer het bladerdeeg dun in met eidooier. Strooi hier de kruiden en iets grof zout overheen. Druk dit lichtjes aan. Snijd nu mooie rechte banen van 1 cm breed. Draai de stengel op, zodat er een spiraal ontstaat. Bak de stengel gedurende ongeveer 18 min. op 180°C tot ze gaar zijn.
Snijd de komkommer in stukken. Blender de komkommer met knoflook en yoghurt fijn. Meng dit door de crème fraîche en mayonaise en breng de saus op smaak met zout en peper.