Bereidingswijze

  1. Doe de couscous in een ruime schaal met 2 el Argentijnse grillkruiden en eventueel zout. Schenk er 500 ml kokend water over en laat 10 min. staan. Roer los met een vork en meng er 4 el olijfolie door. Rasp de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het citroenrasp en 2 el -sap toe en schep om.
  2. Breng een pan water aan de kook en kook de tuinerwten 1 min. Giet af. Schenk 3 el vocht uit het potje paprika’s bij de couscous. Snijd de paprika’s in stukjes. Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in kwarten. Meng de erwten, paprika en artisjokharten door de couscous. Snijd de muntblaadjes fijn, maar houd een paar blaadjes achter. Meng door de couscous.
  3. Meng de rest van de Argentijnse grillkruiden met de rest van de olie en bestrijk de lamskoteletten ermee. Gril het vlees 4-5 min. keer halverwege. Besprenkel na het grillen met een paar druppels citroensap en scheur de achtergehouden muntblaadjes munt erover. Serveer met couscous.