Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
1 el Euroma Mexican style BBQ
400 g biefstuk
320 g orzo
350 g groene asperges
1 bosje radijsjes
2 el olijfolie
80 g jonge blad spinazie
2 klontjes boter
Bereidingswijze
Wrijf de biefstuk in met Mexican Style BBQ. Dek af en laat vervolgens op kamertemperatuur komen.
Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de harde kontjes van de groene asperges en vervolgens in stukken van 3-4 cm. Snijd de radijsjes in schijfjes. Bak de asperges in 1 el olijfolie in de koekenpan net gaar. Meng de groene asperges met de rauwe spinazie door de orzo en schep de radijsjes erdoor. Breng op smaak met zout.
Verhit de overige olijfolie en boter en bak de biefstukken in ca. 5 min. rondom bruin en medium gaar. Snijd deze in plakjes en serveer op de orzosalade.