Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
1 el Euroma Lemon Pepper
1200 g gepelde tomaten (3 blikken)
1 ui
3 tenen knoflook
1 el kristalsuiker
1 el azijn
450 g linguine
15 g peterselie
4 el olijfolie
12 kleine gehaktballetjes
Bereidingswijze
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verwarm in een grote hapjespan 2 el olijfolie en bak de ui en knoflook enkele min. Giet de gepelde tomaten erbij en breng op smaak met peper en zout. Laat 15 min. pruttelen. Voeg Voeg daarna de kristalsuiker, Lemon Pepper en azijn toe.
Verhit 2 el olijfolie in de koekenpan en bak de gehaktballetjes licht goudbruin en bijna gaar. Voeg de gehaktballetjes toe aan de saus en laat enkele minuten mee garen.
Breng in een grote kookpan ruim water met zout aan de kook. Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de linguine met de saus, gehaktballetjes en fijngehakte verse peterselie. Als je wilt, kun je het geheel nog garneren met wat extra Lemon Pepper.