Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Baharat
250 g linzen
1,5 l groentebouillon
1 rookworst
2 stengels bleekselderij
200 g wortel
1 ui
1 limoen
3 el olijfolie
Bereidingswijze
Snijd de ui, bleekselderij en wortel in stukjes, en snijd of pers de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de gesneden groenten in 6 min. Doe de Baharat erbij en roer tot het gaat geuren.
Voeg vervolgens de linzen en bouillon toe. Laat op matig vuur de linzen gaar worden, in 30 min. Snijd de rookworst in plakken en voeg op het laatst toe, samen met het sap van de limoen. Serveer de soep bijvoorbeeld met brood.