Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Ras el Hanout
500 g linzen
150 g gesneden boerenkool
400 g pompoen
2 el olijfolie
1 teen knoflook
400 ml tomatenblokjes (1 blik)
600 g lamskoteletten
1 bosje munt
Bereidingswijze
Kook de linzen volgens de aanwijzing op de verpakking in ca. 15 min. gaar. Kook de boerenkool ca. 5 min. in kokend water met wat zout. Giet af op een zeef en spoel af met koud water.
Snijd de pompoen in blokjes en de knoflook fijn. Verhit 1 el olie in een hapjespan en bak de pompoen ca. 8 min net gaar. Bak de laatste 2 min. de knoflook even mee en voeg de boerenkool, linzen en tomatenblokjes toe. Laat zachtjes stoven en breng op smaak met zout en peper.
Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrooi de lamskoteletjes met Ras el Hanout. Bak de lamskoteletjes in de overige olijfolie bruin in de pan. Laat ze in een ovenschaal in de oven in ca. 8 min. verder garen tot ze rosé zijn. Serveer de lamskoteletjes met de linzenstoof en bestrooi met grof gesneden munt.