Ingrediënten

  • 1 el Euroma Classic Egg
  • 2 el boter
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 paprika's, in blokjes gesneden
  • 8 eieren
  • 100 ml melk
  • 125 g hamblokjes
  • 80 g belegen kaas, geraspt
  • 2 tomaten, zaadlijsten verwijderd en in blokjes gesneden
  • 5 g bieslook, fijngesneden
  • 4 sneeën volkorenbrood, geroosterd

Bereidingswijze

  1. Verhit de boter in een koekenpan en bak de ui en paprika aan tot dit zacht begint te worden. Zorg ervoor dat al het vrijgekomen vocht verdampt is.
  2. Klop intussen de eieren, melk en Classic Egg kruiden op tot een egale massa. Breng eventueel op smaak met een snuf zout.
  3. Voeg de hamblokjes toe aan de pan en bak 2 minuten mee. Voeg het eimengsel toe en roerbak tot de eieren beginnen te stollen. Voeg dan de geraspte kaas en de tomatenblokjes toe en roer dit door tot de kaas is gesmolten en de eieren gaar zijn.
  4. Breng indien gewenst verder op smaak met versgemalen peper en garneer met bieslook. Serveer de loaded roerei met brood.
Waardeer gerecht (0)