Ingrediënten

  • 1 el Euroma Ras el Hanout
  • 4 pistoletjes
  • 4 Merguez-worstjes
  • 4 el mayonaise
  • 1 komkommer
  • handjevol munt
  • 3 el witte wijnazijn
  • 1 el suiker

Bereidingswijze

  1. Snijd de komkommer in lange, dunne linten met een kaasschaaf of dunschiller. Meng de komkommerlinten met de witte wijnazijn en suiker. Roer door en laat staan.
  2. Bak de worstjes aan alle kanten gaar en goudbruin in een koekenpan, in 6 tot 8 min. Meng ondertussen de mayonaise met Ras el Hanout.
  3. Snijd de broodjes verticaal aan de bovenkant open en besmeer met de Ras el Hanout-mayonaise. Verdeel de komkommerlinten over de broodjes en leg vervolgens in elk broodje een worstje. Maak af met wat verse grofgehakte munt.
Waardeer gerecht (5)