Ingrediënten

  • 6 tl Euroma Thai Green Curry
  • 400 g biefstuk
  • 1 rode peper
  • 2 bosui
  • 200 g witte rijst
  • 400 ml kokosmelk (1 blik)
  • 1 teen knoflook
  • 1 sjalot
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Snijd de peper in ringetjes. Verhit de olie in een pan en fruit de sjalot, knoflook en peper. Snijd de biefstuk in reepjes en bak deze kort mee.
  2. Haal uit de pan, doe er de Thai Green Curry bij en de kokosmelk. Proef tussendoor, voeg naar smaak zout en eventueel extra Thai Green Curry toe. Laat 10 min. inkoken.
  3. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Meng de biefstukreepjes met de curry en serveer direct.
Waardeer gerecht (1)