Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Pasta bolognese kruiden met de Pasta kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 3 el Euroma Pasta bolognese kruiden
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 gele paprika
  • 1 rode ui
  • 5 trostomaten
  • 3 el olijfolie
  • 300 g kant-en-klare rundergehaktballetjes
  • 150 g feta
  • 1 Turks brood

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de courgette, aubergine en paprika in blokjes van ca. 1½ cm. Snijd de ui in partjes van 1 cm en de tomaten elk in 8 parten.
  2. Meng de groenten in een grote kom voorzichtig met de Pasta bolognese kruiden en de olijfolie en verdeel in een ovenschaal. Leg de gehaktballetjes tussen de groente.
  3. Laat in ca. 20 min. gaar worden in de oven. Verdeel ca. 5 min. voor het einde van de baktijd de feta erover.
  4. Serveer met het brood. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Waardeer gerecht (2)