Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Italiaanse kruiden
750 g krielaardappeltjes met schil
5 el olijfolie
1 venkelknol
2 rode puntpaprika’s
1 courgette
250 g romaatjes
4 zeewolffilets
150 g tzatziki
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190 °C . Halveer de krielaardappeltjes, besprenkel ze met 1 el olie en bestrooi met zout naar smaak. Verdeel de aardappeltjes over een bakplaat en bak ze 35 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Snijd ondertussen de stengels van de venkel. Snijd de venkel in partjes. Snijd het vruchtvlees van de puntpaprika's in stukken. Halveer de courgette en snijd de helften in schuine plakken van ca. 1 cm dik.
Doe de groenten in een schaal. Besprenkel met 3 el olie, 2 el Italiaanse kruiden en zout naar smaak. Schep goed om. Leg de groenten bij de aardappeltjes in de oven, na 15 min. oventijd. Leg de laatste 10 min. de romaatjes erbij.
Bestrijk, als de groenten bijna gaar zijn, de zeewolffilets met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Gril de vis in ca. 6 min. gaar. Keer halverwege.
Leg de geroosterde groenten en aardappeltjes op een platte schaal en leg de gegrilde vis erop. Serveer met de tzatziki.