Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder ondertussen de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika’s. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Rasp de schil van de limoen en pers de vrucht uit. Rasp de tomaten en verwijder het vel. Meng de geraspte tomaat met het limoenrasp, 2 el limoensap en tabasco.
  2. Snijd de kipdijfilet in reepjes en schep om met Mexicaanse tacokruiden en wat zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees in ca. 10 min. goudbruin en gaar.
  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de rijst, bonen, kip, paprika en wortel in groepjes in de lengte over de wraps en laat rondom ruimte vrij. Besprenkel de groente met de pittige limoendressing.
  4. Vouw een envelop van de wrap met de vulling en rol door. Wikkel de burrito in aluminiumfolie. Herhaal met de rest van de wraps. Snijd schuin door en serveer.