Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Fajita kruiden met de Mexicaanse kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 3 el Euroma Fajita kruiden
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 5 trostomaten
  • 2 el olijfolie
  • 300 g rundergehakt
  • 12 tacoschelpen
  • 400 g kidneybonen (blik)
  • 75 g geraspte belegen kaas
  • 125 ml zure room

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in kleine blokjes.
  3. Verhit de olie en bak het gehakt rul in ca. 3 min. Voeg de Fajita kruiden, ui en knoflook toe en fruit 1 min. mee. Voeg de tomaten toe en bak 3 min. mee.
  4. Verwarm ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven.
  5. Spoel de bonen af en laat goed uitlekken. Voeg toe aan het gehaktmengsel en laat in ca. 3 min. warm worden.
  6. Verdeel het gehakt met de bonen over de taco’s en verdeel de kaas en de zure room erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Waardeer gerecht (14)