Ingrediënten

  • 3 tomaten
  • 2 rode uien
  • 500 g (vega) rundergehakt
  • 125 g crème fraîche
  • 150 g cheddarkaas geraspt
  • 1 Nachochips zak naturel
  • 3 el Euroma Burrito/Nacho kruiden
  • 1 el olie
  • • Variatie Tip •
  • Guacamole
  • 1 Jalapeño peper

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Maak de uien schoon en snijd ze in kwart ringen.
  3. Was de tomaten en snijd in blokjes.
  4. Verhit 1 el olie in een pan en rul hierin het gehakt. Voeg als het gehakt gaar is de uien toe en bak deze 3 min. mee. Voeg op het laatst de kruidenmix toe en eventueel wat zout naar smaak.
  5. Vet de ovenschaal in met olie en verdeel de nachochips over de schaal.
  6. Hussel het gehaktmengsel en de tomatenblokjes door de nachochips en bestrooi deze met de kaas.
  7. Zet de schaal in de oven en verwarm deze 10 minuten.
  8. Verdeel de crème fraîche in hoopjes over de schaal.

Tip! Voeg een gesneden Jalapeño peper toe voordat je de schaal in de oven schuift en dip voor het eten de nacho chips in Guacamole.

Waardeer gerecht (0)