Ingrediënten

  • 900 g nasi/bami groente
  • 350 g kipdijfilet blokjes
  • 4 eieren
  • 330 g rijst
  • 100 ml water
  • 1 el Euroma Nasi-Bami kruiden
  • 250 g satésaus
  • 3 el olie
  • • Variatie Tip •
  • 4 el gebakken uitjes
  • Zoetzure komkommer

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit 2 el olie in de wok of hapjespan en bak de kip gaar, voeg de nasigroente toe en bak deze 5 min. mee, al omscheppend op hoog vuur. Voeg de kruidenmix en water toe en bak 2 min. mee.
  3. Verhit ondertussen 1 el olie in een grote koekenpan en bak spiegeleieren. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de rijst toe aan de groente en verwarm al omscheppend 3 min. op matig vuur.
  4. Serveer de nasi met een spiegelei, satésaus.

Tip! Voeg voor variatie gebakken uitjes en zoetzure komkommer toe.

Waardeer gerecht (0)