Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

  • 1 tl Euroma Essential Kerrie
  • 0,5 tl Euroma Essential Oregano
  • 1/4 tl Euroma Essential Zwarte peper
  • 1 tomaat
  • 1 bosui
  • 100 g zalm
  • 2 eieren
  • 1 el olijfolie
  • 2 sneetjes volkorenbrood

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaat in parten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosui in ringen en de zalm in reepjes.
  2. Klop de eieren samen met de kerrie en oregano los. Verhit de olie in een koekenpan en schenk de losgeklopte eieren in de pan.
  3. Verdeel de tomaat, bosui en de zalm over de omelet en breng op smaak met peper.
  4. Bak de omelet met de deksel op de pan op laag vuur in 3-5 minuten gaar. Vouw de omelet dubbel en serveer met brood.
Waardeer gerecht (0)