Ingrediënten
Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.
De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.
Vervang de Al-Andalus kruiden en de Laurier kruiden met de Turkse pizza blend in de bereidingswijze.
-
Turkse pizza blend
Start met het maken van je Turkse pizza blend voor je de bereidingswijze van het gerecht gaat volgen. Maak je eigen blend door hieronder genoemde hoeveelheid met elkaar te mengen in een kommetje en zet apart.
- 3 el Euroma Al-Andalus
- 2 blaadjes Euroma laurier
- 2 kg ossenstaart (op kamertemperatuur)
- 2 el bloem
- 5 el olijfolie
- 5 tenen knoflook
- 500 ml stevige rode wijn (bijv. rioja)
- 1 runderbouillontablet
- 800 g tomatenblokjes (2 blikken)
- 295 g gegrilde paprika (1 pot)
- 1 ui
- 300 g paellarijst
- 0.05 g saffraan (1 buisje)
- 1.2 l hete kippenbouillon (van tablet)
- 125 ml witte wijn
- 30 g amandelschaafsel
- paar takjes peterselie