Ingrediënten

  • 400 g Italiaanse groentemix
  • 400 g gepelde tomatenblokjes (blik)
  • 500 g passata
  • 300 g rundergehakt
  • 500 g verse pasta
  • 3 el Euroma Pasta Bolognese kruiden
  • 2 el olie
  • Variatie
  • 1 courgette
  • 2 rode paprika
  • 4 verse tomaten
  • 100 g geraspte kaas

Bereidingswijze

  1. Rul het gehakt in 1 el olie, tot het mooi bruin is.
  2. Voeg de groentemix toe en bak deze kort mee, voeg daarna 3 el Pasta Bolognese kruiden toe en bak deze ook kort mee.
  3. Voeg de gepelde tomaten en passata toe en laat het geheel 40 min. sudderen (korter kan maar langer is lekkerder).
  4. Serveer de gekookte pasta met een lepel pastasaus.

Tip! Strooi geraspte kaas over je maaltijd voor extra variatie. Bak voor meer groente 2 rode paprika's, 1 courgette en 4 verse tomaten en voeg deze aan de groentemix toe.

Waardeer gerecht (3)