Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Traybake groente kruiden met de Traybake blend in de bereidingswijze.

  • 1 el Euroma Traybake groente kruiden
  • 3 el olijfolie
  • 2 courgettes
  • 1 aubergine
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 blik tomatenpulp
  • 400 g spaghetti
  • 2 bollen mozzarella

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de courgette en aubergine in plakken en de paprika in reepjes. Meng met 2 el olijfolie, de Euroma Traybake groente kruiden en een snuf zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 tot 30 minuten totdat de groenten gegrild zijn.
  2. Snijd de ui en knoflook fijn. Verhit de overige el olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg de tomatenpuree toe en bak 2 minuten mee. Voeg de tomatenpulp toe en laat 10 minuten inkoken, breng op smaak met zout.
  3. Kook intussen de spaghetti in gezouten water beetgaar.
  4. Meng de spaghetti met de tomatensaus en voeg de groenten toe. Meng het in zijn geheel met elkaar. Verdeel het over 4 borden en verdeel de mozzarella op de pasta. Serveer direct.
Waardeer gerecht (0)