Ingrediënten

  • 1 tl Euroma Essential Oregano
  • 1 tl Euroma Essential Tijm
  • 0,5 tl Euroma Essential Zwarte peper
  • 200 g pasta
  • 4 puntpaprika's
  • 2 grote vleestomaten
  • 1 witte ui
  • 1 chili peper
  • 2 tenen knoflook
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • Handje verse basilicum

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de paprika, tomaten, witte ui en chili peper grof.
3. Leg deze op een oven bakschaal met een bakpapiertje en kruid met de Euroma kruiden, 2 geraspte tenen knoflook en een scheut olijfolie. Voeg naar wens een snufje zout toe.
4. Grill dit in de oven in circa 30 minuten.
5. Kook ondertussen de pasta in een pan volgens de gebruiksaanwijzing in circa 10 minuten.
6. Doe de gekruide groenten in de blender en blend het geheel tot een romige saus.
7. Snijd de basilicum fijn en rasp de Parmezaanse kaas fijn.
8. Meng de pasta saus door de pasta en top af met basilicum en Parmezaanse kaas.

Waardeer gerecht (0)