Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Meng ondertussen het gehakt met 8 el Al-Andalus en knoflook. Kneed het goed door elkaar en draai er met je handen kleine balletjes van (ter grote van een knikker of soepballetje). Bak de gehaktballetjes even kort aan in een braadpan met wat olijfolie.
  • Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en bestrooi met Caribbean Spice en 4 el Al-Andalus.
  • Maak de pompoen schoon, snijd de kontjes eraf, ontpit, haal de schil eraf en snijd de pompoen in blokjes. Kook de pompoenblokjes de laatste paar minuten mee met de penne. Giet de pennen & pompoen af.
  • Verdeel alles over een ovenschaal en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.
  • Schep na 15 min. het mengsel om en strooi de geitenkaas er in stukjes over met een paar eetlepels Caribbean Spice en laat het geheel nog zo’n 7-12 min. in de oven garen.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Suzanne Brummel.