Ingrediënten

  • 2 el Euroma Za'atar
  • 2 el olijfolie
  • 4 pitabroodjes
  • 1 rode ui
  • 250 g cherrytomaatjes
  • enkele takjes munt
  • 100 g spinazie
  • 150 g kikkererwten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng Za’atar met 1 el olijfolie en bestrijk de pitabroodjes ermee. Plaats de pita’s op een bakplaat en bak in 8 min. krokant.
  2. Snijd de rode ui in halve ringen, de tomaatjes doormidden en hak de munt fijn. Verhit een koekenpan met de overige olijfolie en fruit de rode ui aan. Voeg vervolgens de tomaatjes toe, bak 2 min.
  3. Laat de spinazie slinken in stappen en schep door de tomaat en ui. Voeg als laatste de uitgelekte kikkererwten toe, verwarm het geheel en breng op smaak met zout.
  4. Schep het groentenmengsel op de pita’s en garneer met de munt.
Waardeer gerecht (0)