Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Za'atar
2 el olijfolie
4 pitabroodjes
1 rode ui
250 g cherrytomaatjes
enkele takjes munt
100 g spinazie
150 g kikkererwten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng Za’atar met 1 el olijfolie en bestrijk de pitabroodjes ermee. Plaats de pita’s op een bakplaat en bak in 8 min. krokant.
Snijd de rode ui in halve ringen, de tomaatjes doormidden en hak de munt fijn. Verhit een koekenpan met de overige olijfolie en fruit de rode ui aan. Voeg vervolgens de tomaatjes toe, bak 2 min.
Laat de spinazie slinken in stappen en schep door de tomaat en ui. Voeg als laatste de uitgelekte kikkererwten toe, verwarm het geheel en breng op smaak met zout.
Schep het groentenmengsel op de pita’s en garneer met de munt.