Bereidingswijze

  1. Doe 3 ananassticks met de Mexicaanse tacokruiden, olie en zout in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Snijd de varkenshaas in plakjes en schep om met de ananasmarinade. Laat 15 min. buiten de koelkast marineren.
  2. Snijd de koriander fijn en de tomaten in partjes. Snipper de ui, snijd de helft van de jalapeñopeper fijn en de andere helft in ringen. Meng ¾ van de koriander met de tomaat, ui, fijngesneden jalapeñopeper en azijn. Breng de salsa op smaak met peper en zout.
  3. Verhit de grillpan en gril de rest van de ananassticks rondom tot ze karamelliseren. Neem uit de pan en gril ook het vlees.
  4. Verwarm ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes.
  5. Verdeel de sla over de taco’s, leg er een stukje ananas op, avocado, vlees, salsa en garneer met jalapeñoringen en de rest van de koriander.