Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Burrito Nacho kruiden
8 verse ananassticks
2 el olie
400 g varkenshaas
10 g koriander
200 g cherrytomaten
½ rode ui
1 jalapeñopeper
2 el rodewijnazijn
1 avocado
8 tacoschelpen
50 g botersla
Bereidingswijze
Doe 3 ananassticks met de Burrito Nacho kruiden, olie en zout in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Snijd de varkenshaas in plakjes en schep om met de ananasmarinade. Laat 15 min. buiten de koelkast marineren.
Snijd de koriander fijn en de tomaten in partjes. Snipper de ui, snijd de helft van de jalapeñopeper fijn en de andere helft in ringen. Meng ¾ van de koriander met de tomaat, ui, fijngesneden jalapeñopeper en azijn. Breng de salsa op smaak met peper en zout.
Verhit de grillpan en gril de rest van de ananassticks rondom tot ze karamelliseren. Neem uit de pan en gril ook het vlees.
Verwarm ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het vruchtvlees van de avocado in dunne plakjes.
Verdeel de sla over de taco’s, leg er een stukje ananas op, avocado, vlees, salsa en garneer met jalapeñoringen en de rest van de koriander.