Ingrediënten
Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.
Vervang de Speculaaskruiden met de cake & koek blend in de bereidingswijze.
-
Cake & koek blend
Start met het maken van je Cake & koek blend voor je de bereidingswijze van het gerecht gaat volgen. Maak je eigen blend door hieronder genoemde hoeveelheid met elkaar te mengen in een kommetje en zet apart.
- 2½ el Euroma Speculaaskruiden
- 400 g pompoenstukjes
- 75 g roomboter
- 75 g pecannoten
- 225 g lichtbruine basterdsuiker
- 160 g tarwebloem
- 1 tl zout
- 150 g volkoren speltmeel
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl baksoda
- 100 g donkerbruine basterdsuiker
- 4 eieren
- 220 ml zonnebloemolie
- 125 ml slagroom
- 250 g mascarpone
- 75 g poedersuiker