Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Burrito Nacho kruiden en de Guacamole met de Mexicaanse kruiden blend blend in de bereidingswijze.

  • 1 el Euroma Burrito Nacho kruiden
  • 400 g pompoenblokjes
  • 180 g Tortilla chips (1 zak)
  • 1 avocado
  • 1 groene (Jalapeño) peper
  • 1 rode ui
  • 80 g geraspte kaas
  • 125 g sour cream
  • koriander
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de pompoenblokjes in een ovenschaal met de Burrito Nacho kruiden en 2 el olijfolie. Rooster ca. 25 min. in het midden van de oven.
  2. Snijd ondertussen de rode ui in blokjes en pureer de avocado
  3. Verdeel de tortilla chips over een ovenschaal met de rode ui en geraspte kaas. Bak ca. 5 min. in de oven, boven de pompoenblokjes.
  4. Verwijder de zaden uit de peper en snijd in ringen. Verdeel de pompoenblokjes, peper en koriander over de tortilla chips. Serveer de nachos met sour cream en avocado.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Anne Travel Foodie.

Waardeer gerecht (0)