Pompoenstamppot met spinazie en shiitake champignons
30 min. bereiden4 personenvegetarisch
Hoe beoordeel je dit gerecht?
Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
2 el Euroma Thai Green Curry
1 kg kruimige aardappelen
450 g pompoen
4 el extra vierge olijfolie
100 g shiitake champignons
2 el olijfolie
250 g spinazie
4 el kwark
Bereidingswijze
Schil de aardappels en kook samen met de pompoenstukjes en de Thai Green Curry in water (net niet onderwater) in een pan met deksel in ca. 25 min gaar. Giet af maar vang het kookvocht op.
Stamp grof met een pureestamper en voeg wat extra vierge olijfolie en kookvocht toe zodat het lekker smeuïg wordt.
Snijd de shiitakes in repen en bak ze op hoog vuur in de overige olijfolie. Voeg de spinazie aan de hete stamppot toe en breng op smaak met zout. Garneer de stamppot met de gebakken shiitakes en kwark.