Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Ras el Hanout kruiden met de Hartige taart blend in de bereidingswijze.

  • 4 el Euroma Ras el Hanout
  • 500 g pompoen
  • 200 g fetakaas
  • 100 g pecannoten
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 250 ml slagroom
  • 4 eieren
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de pompoen en snijd draden en zaden weg. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak een papje van de olie met Ras el Hanout. Schep door de pompoen.
  2. Kluts de eieren los met de slagroom en breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de fetakaas.
  3. Bedek de bodem van een ingevette springvorm met de plakjes bladerdeeg. Verdeel de pompoen over de bodem, giet het eimengsel erin en strooi de kaas en noten erover.  Zet de vorm in de oven en bak 40 min. Als de noten en kaas te donker worden, afdekken met aluminiumfolie.
Waardeer gerecht (4)