Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Al-Andalus kruiden met de Stamppot blend in de bereidingswijze.

  • 4 tl Euroma Al-Andalus kruiden
  • 8 sneetjes brood
  • 250 g jong belegen kaas
  • 295 g gegrilde rode paprika (pot)
  • 250 g kipfilet
  • boter

Bereidingswijze

1. Grill de kipfilets in 10 min. gaar.
2. Besmeer het brood met boter aan beide zijden.
3. Beleg het brood met jong belegen kaas en puntpaprika.
4. Haal de gegrilde kipfilet uit de pan en snijd deze in kleine reepjes. Verdeel de kipreepjes over de tosti en verdeel de Al-Andalus kruiden.
5. Bak de tosti in ca. 5 min.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Gewoon wat een studentje 's avonds eet.

Waardeer gerecht (1)