Ingrediënten

  • 1 el Euroma Ras el Hanout kruiden
  • 200 g 3-kleurenquinoa
  • 2 el appelciderazijn
  • 3 el olijfolie
  • 50 g gedroogde cranberry's
  • 1 venkelknol
  • 1 friszoete appel
  • 1 bakje broccocress

Bereidingswijze

  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop een dressing van de azijn, olie, Ras el Hanout kruiden en wat zout naar smaak. Meng met de cranberry’s door de quinoa.
  2. Verwijder de onderkant van de venkelknol en halveer in de lengte. Snijd in de lengte in dunne reepjes. Boen de appel schoon, snijd in parten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne).
  3. Verdeel de quinoa over een grote platte schaal. Schep de venkel, appel en broccocress erdoor.
Waardeer gerecht (0)