Je stem is niet geldig. Kies alsjeblieft een geldige hoeveelheid
sterren.
Je hebt al gestemd!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Bedankt voor het stemmen!
Het is helaas niet mogelijk om meer dan een keer te stemmen op een
gerecht.
Ingrediënten
3 el Euroma Picadillo
200 g bloem
2 eieren
1 el olijfolie
100 g gehakt
400 g tomatenblokjes (1 blik)
1 sjalot
1 teen knoflook
100 g Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Meng de bloem en eieren met een snufje zout tot een stevig deeg. Rol er dunne lange plakken van.
Hak de knoflook en bak deze met het gehakt en Picadillo. Leg kleine hoopjes van het mengsel op een deegplak en bedek met en andere. Druk de lucht eruit en snijd in vierkanten of cirkels.
Snipper de sjalot en fruit deze glazig. Voeg tomatenblokjes toe en breng op smaak met peper en zout. Kook de ravioli in ruim water in 2 min gaar. Serveer de ravioli met de tomatensaus en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.