Ingrediënten

  • 450 g pompoen
  • 2 el Euroma Caribbean Spice
  • 150 g tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 500 g ravioli
  • 1 teen knoflook
  • 4 lente uitjes
  • 1 takjes rozemarijn

Bereidingswijze

  1. Snijd of pers de knoflook fijn en hak de rozemarijn fijn. Snijd de pompoen in kleine blokjes en kook in een pan met een bodem water, rozemarijn en 1 el Carribean Spice in ca. 20 min. gaar.
  2. Snijd ondertussen de tomaat en paprika in kleine blokjes en kook samen met de tomatenpuree, knoflook en 1 el Caribbean Spice in ca. 20 min. gaar.
  3. Kook de ravioli in 4 min. beetgaar en mix/maal ondertussen de pompoen en de tomaat los van elkaar tot een grove saus, voeg waar nodig is extra water toe.
  4. Serveer de ravioli met 2 sauzen en garneer met gesneden lente-ui en rozemarijn.
Waardeer gerecht (2)