Ingrediënten
- 450 g pompoen
- 2 el Euroma Caribbean Spice
- 150 g tomaten
- 1 rode paprika
- 1 blikje tomatenpuree
- 500 g ravioli
- 1 teen knoflook
- 4 lente uitjes
- 1 takjes rozemarijn
Bereidingswijze
- Snijd of pers de knoflook fijn en hak de rozemarijn fijn. Snijd de pompoen in kleine blokjes en kook in een pan met een bodem water, rozemarijn en 1 el Carribean Spice in ca. 20 min. gaar.
- Snijd ondertussen de tomaat en paprika in kleine blokjes en kook samen met de tomatenpuree, knoflook en 1 el Caribbean Spice in ca. 20 min. gaar.
- Kook de ravioli in 4 min. beetgaar en mix/maal ondertussen de pompoen en de tomaat los van elkaar tot een grove saus, voeg waar nodig is extra water toe.
- Serveer de ravioli met 2 sauzen en garneer met gesneden lente-ui en rozemarijn.
Keukenmaterialen
- keukenmachine / staafmixer
Tip
Gebruik in plaats van verse rozemarijn gevriesdroogde rozemarijn, lekker, makkelijk en snel!