Ingrediënten

  • 1.5 el Euroma Zwolsche Stoof
  • 1 tl Euroma Oregano
  • 500 g verse ravioli naar keuze (bijv. formaggio e pomodoro)
  • 400 g paddenstoelen mix
  • 400 g spinazie
  • 30 g fijn geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 fles passata (a 700 ml)
  • 1 el zongedroogde tomaat, fijngehakt
  • 1 bol mozzarella
  • Olijfolie

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).

2. Verhit wat olijfolie in een ruime koekenpan. Scheur de paddenstoelen in stukken en voeg aan de pan toe, samen met de Euroma Zwolsche Stoof kruiden. Bak door tot de paddenstoelen goudbruin zijn.

3. Voeg de zongedroogde tomaat en de passata toe, breng indien gewenst op smaak met zout en laat dit 10 minuten op halfhoog vuur inkoken. Roer regelmatig door. Voeg als laatste de spinazie toe, bak mee tot dit geslonken is.

4. Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de ravioli 2-3 minuten, ze zullen nog verder nagaren in de oven. Giet af.

5. Voeg de ravioli toe aan de tomatensaus en meng door. Schep het geheel in een ovenschaal. Verdeel de mozzarella in stukjes, dep zoveel mogelijk droog en verdeel over de ravioli, samen met de geraspte Parmezaan. Verdeel als laatste de oregano over de kaas.

6. Bak af in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is, ongeveer 15 minuten.

Waardeer gerecht (0)