Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 450 g aardappelschijfjes
  • 1 rode paprika
  • 140 g mais
  • 5 eieren
  • 50 ml melk
  • 1,5 tl Mexican Style BBQ kruiden
  • 1 snuf zout
  • Variatie
  • Peterselie

Bereidingswijze

  1. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de aardappelschijfjes ca. 8 min. aan.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een ronde bakvorm met bakpapier.
  3. Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes, laat de mais uitlekken.
  4. Klop de eieren met de melk los in een grote kom. Voeg dan 1,5 tl Mexican style BBQ kruiden en eventueel zout naar smaak toe en mix door.
  5. Voeg de aardappelschijfjes, paprika en mais toe en schep alles goed om. Schep het mengsel in de bakvorm.
  6. Bak de tortilla in ca. 25 min. goudbruin en gaar in het midden van de voorverwarmde oven.

Tip! Bestrooi met wat fijngehakte peterselie net voor het serveren.

Dit gerecht is ontwikkeld in samenwerking met Foodquotes

Waardeer gerecht (1)