Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien

Vervang de Risotto kruiden met de Oregano blend en Tijm blend in de bereidingswijze

  • 2 el Euroma Risotto kruiden
  • 200 g paddenstoelenmix
  • 2 sjalotten
  • 100 ml witte wijn
  • 100 g geraspte Parmigiano Reggiano kaas
  • 400 g risottorijst
  • 1 el olie

Bereidingswijze

  1. Bak de paddenstoelen mix goudbruin aan. Haal ze uit de pan en snipper de sjalot. Fruit de sjalotten aan in dezelfde pan. Bak de risottorijst kort mee tot deze glazig zijn.
  2. Blus het geheel af met de witte wijn en 2 el Risotto kruiden.
  3. Voeg net zolang water toe in kleine beetjes tot de rijst gaar is.
  4. Als de rijst gaar is de kaas toevoegen en laten smelten.

Tip! Kook de doperwten en bladspinazie en voeg deze toe aan de rijst voor meer groente. Voeg voor variatie 50 g roomboter toe aan het geheel.

Waardeer gerecht (1)