Ingrediënten

  • 2 el Euroma Risotto kruiden
  • 200 g paddenstoelenmix
  • 2 sjalotten
  • 100 ml witte wijn
  • 100 g geraspte Parmigiano Reggiano kaas
  • 400 g risottorijst
  • 1 el olie
  • Variatie
  • 100 g doperwten
  • 200 g bladspinazie
  • 50 g roomboter

Bereidingswijze

  1. Bak de paddenstoelen mix goudbruin aan. Haal ze uit de pan en snipper de sjalot. Fruit de sjalotten aan in dezelfde pan. Bak de risottorijst kort mee tot deze glazig zijn.
  2. Blus het geheel af met de witte wijn en 2 el Risotto kruiden.
  3. Voeg net zolang water toe in kleine beetjes tot de rijst gaar is.
  4. Als de rijst gaar is de kaas toevoegen en laten smelten.

Tip! Kook de doperwten en bladspinazie en voeg deze toe aan de rijst voor meer groente. Voeg voor variatie 50 g roomboter toe aan het geheel.

Waardeer gerecht (0)