Ingrediënten

  • 1 el Euroma Classic Egg
  • 3 eieren
  • 2 champignons
  • 1 tl boter
  • Voor het schuim:
  • 250 ml groentebouillon
  • 100 ml melk
  • 50 gr gedroogde eekhoorntjesbrood of kastanjechampignons

Bereidingswijze

  1. Breng de bouillon, melk en het eekhoorntjesbrood of de champignons samen aan de kook en laat het 60 minuten trekken.
  2. Klop ondertussen de eieren los in een kom. Voeg de Classic Egg kruiden toe.
  3. Verhit een pan met het klontje boter en voeg hier de eieren aan toe.
  4. Blijf goed mengen met een garde en breng indien gewenst op smaak met zout en peper.
  5. Zeef het mengsel van bouillon, melk en het eekhoorntjesbrood of de champignons en mix het daarna met de staafmixer tot een mooi schuim.
  6. Schaaf tot slot met een mandoline de champignons in dunne plakjes en verdeel deze over de bowl als finishing touch.
Waardeer gerecht (0)