Bereidingswijze

  1. Snijd de champignons in kwarten en de knoflook fijn. Verhit 50 g boter en bak de champignons, knoflook, peper en zout 5 min. op middelhoog vuur. Voeg bloem toe en laat al roerend in 2 min. garen. Voeg de bouillon toe en breng al roerend aan de kook. Draai het vuur laag, voeg de magor toe en laat in 5 min. op laag vuur de kaas smelten.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Dep de vis droog en bestrooi rondom met Italiaanse gehaktkruiden en zout. Verhit de rest van de boter en bak de vis in ca. 6 min. op middelhoog vuur gaar. Keer halverwege.
  3. Voeg ondertussen de spinazie in delen toe aan de champignonroomsaus en laat slinken. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Meng de pasta door de saus en voeg eventueel wat kookvocht toe om het smeuïger te maken. Verdeel de pasta over diepe borden, leg er een stuk schelvis op en bestrooi met de pijnboompitten.