Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

De samenstelling van de blend staat gelijk aan 2 eetlepels.

Vervang de Nasi bami kruiden met de Oosterse kruiden blend in de bereidingswijze.

  • 2 el Euroma Nasi Bami kruiden
  • 75 g ijsbergsla
  • 8 cherry tomaten
  • ½ avocado
  • 50 g spekjes
  • 6 kleine bolletjes mozzarella
  • 1 el mayonaise
  • ½ tl dijon mosterd
  • 350 g kipfilet
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

1. Snijd de kipfilet in blokjes en meng met de Nasi Bami kruiden. Laat 10 min. intrekken.
2. Bak de kipfilet rondom goudbruin en gaar. Laat de kip hierna afkoelen.
3. Halveer de cherrytomaatjes en bolletjes mozzarella en snijd de avocado in plakjes.
4. Meng de mayonaise met de mosterd tot een mooie dressing.
5. Bak de spekjes.
6. Verdeel de ijsbergsla en roer de dressing er doorheen. Serveer met de tomaatjes, mozzarella, avocado en gebakken spekjes. Voeg tot slot de kipfilet toe.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Brenda Kookt.

Waardeer gerecht (0)