Ingrediënten

Wil jij dit gerecht maken met de Essential top 10? Klik hieronder om de samenstelling van jouw blend te zien.

Vervang de Picadillo kruiden met de Salade en groente blend in de bereidingswijze.

  • 2 tl Euroma Picadillo
  • 120 g veldsla
  • 300 g kerstomaatjes
  • 2 avocado's
  • 600 g kikkererwten
  • 160 g feta
  • 40 g pompoenpitten
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • 2 el witte wijnazijn
  • zeezout

Bereidingswijze

  1. Meng de extra vergine olijfolie, witte wijnazijn, Picadillo en zeezout naar smaak.
  2. Snijd de kerstomaatjes doormidden, het vruchtvlees van de avocado in stukjes en de feta in blokjes.
  3. Spoel de kikkererwten af en laat even uitlekken.
  4. Verdeel de veldsla, kerstomaatjes, avocado, kikkererwten, feta en pompoenpitten over de boren en druppel de dressing over de salade.

Recept ontwikkeld in samenwerking met Voedzaam&Snel.

Waardeer gerecht (0)