Ingrediënten
- 120 g veldsla
- 300 g kerstomaatjes
- 2 avocado's
- 600 g kipfilet
- 200 g brie
- 120 g cashewnoten
- 4 el extra vergine olijfolie
- 2 el witte wijnazijn
- 2 tl Euroma Chinese 5-spice
- zeezout
Bereidingswijze
- Kook de kipfilet in een steelpan met water in ca. 10 min. gaar.
- Meng de olijfolie, witte wijnazijn en Chinese 5-spice voor de dressing. Voeg eventueel zout toe.
- Snijd de kerstomaatjes doormidden en de brie in stukjes. Snijd het vruchtvlees van de avocado in stukjes.
- Haal de kipfilet uit het water en trek uit elkaar.
- Verdeel de veldsla, kerstomaatjes, avocado, kipfilet, brie en cashewnoten over 4 borden en druppel de dressing over de salade.
Recept ontwikkeld in samenwerking met Voedzaam&Snel.